Dołącz do nas!
Ślimak to rodzinna firma cateringowa, zrodzona z pasji do jakości. Od dwudziestu lat budujemy smaki i zapachy tak, aby zadbać nie tylko o przyjemność z jedzenia, ale również zdrowie naszych Klientów.
Nie udałoby się nam zbudowanie wiodącej pozycji na rynku, gdyby nie ludzie. To właśnie nasz zespół – każda z tworzących go 150 osób – swoją pracą sprawia, że sukces jest możliwy. Cały czas się rozwijamy i szukamy rąk do pracy!
Zachęcamy również Ciebie – dołącz do naszego zespołu jako:
- Technolog żywności/Dietetyk
- Kucharz
- Pomoc kuchenna
Technolog żywności/Dietetyk
Poszukujemy osoby, która kompleksowo zajmie się tworzeniem i wdrażaniem nowych receptur do produkcji w ścisłej współpracy z Szefem Kuchni.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe ( technologia żywności, dietetyka)
- mile widziane doświadczenie w cateringu dietetycznym
- dobra organizacja pracy
- znajomość trendów w branży dietetycznej
- doświadczenie w opracowaniu receptur posiłków
- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Zakres obowiązków:
- wprowadzanie nowych diet
- tworzenie i wdrażanie nowych receptur do produkcji
- bilansowanie diet pod kątem wartości odżywczych posiłków
- kontrola jakości produktów gotowych
- tworzenie menu we współpracy z Szefem Kuchni dla ustalonych rodzajów diet
- przeliczanie kaloryczności posiłków
Oferujemy:
- elastyczny grafik pracy
- przyjazną atmosferę
- możliwość skorzystania z domowych, smacznych posiłków po atrakcyjnych cenach
Prosimy o dopisanie klauzuli:
Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Ślimak sp. z o. o. z siedzibą w Długiej Kościelnej moich danych osobowych w celu prowadzenia rekrutacji do pracy w wymienionej Spółce przez czas trwania rekrutacji. Oświadczam, że podaję dane i wyrażam zgodę dobrowolnie i w sposób świadomy, zaś administrator danych przed wyrażeniem niniejszej umowy przekazał mi informacje, o których mowa w art. 14 ust. 1 i 2 RODO, w tym informację o możliwości cofnięcia wyrażonej zgody
KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Główne zadania naszych pracowników to przygotowywanie dań według przyjętych i wypracowanych standardów.
Nasze oczekiwania:
- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych – NIEZBĘDNA
- przestrzeganie wypracowanych standardów i zasad pracy
- dobra organizacja pracy
- dyspozycyjność 5 dni w tygodniu – niedziela/czwartek
- dbanie o porządek na stanowisku pracy
- zaangażowanie i chęć do pracy
W zamian oferujemy:
- umowę o pracę
- pracę 5 dni w tygodniu (niedziela – czwartek)
- wynagrodzenie miesięczne
- możliwość awansu
- odzież robocza i możliwość skorzystania z domowych, smacznych posiłków po atrakcyjnych cenach!
Zainteresowała Cię nasza oferta?
Wyślij cv na adres: praca@slimak.com.pl
Skontaktujemy się z wybranymi osobami!
Do CV prosimy dołączyć poniższą klauzulę o przetwarzaniu danych osobowych:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922).”